News from Suomenniemi
Suomenniemi miettii, mihin liitosrahat joutuivat. 27.12.2015 12:15. Kuva: Anne Kokkonen. Suomenniemen kirkonkylän kevyen liikenteen väylä valmistui pari kuukautta sitten. Viiden kilometrin osuus on kirkonkylästä Kauriansalmelle on yhä rakentamatta.
<b>Suomenniemi</b> miettii, mihin liitosrahat joutuivat
Suomenniemi-päivien avajaiset ja takakonttikirppis järjestetään Myllysillan lavalla, joka toimii myös kello 10 alkavien perinteisten metsätaitokilpailujen kilpailukeskuksena. Kirkonkylän kentällä voi tutustua vanhoihin menopeleihin kello 10—13.
Lauri Väärä esittelee kotimuseotaan <b>Suomenniemi</b>-päivien yhteydessä
Suomenniemi-päivät pyörähtävät käyntiin jo perjantaina, kun klo 16 alkaen vietetään taidenäyttelyn avajaisia kahvila-ravintola Salmenrannassa. Näyttelyssä on esillä Kirsi Jukkala-Partion, Esa Partion sekä Carl Ugglan öljyvärimaalauksia kuukauden ajan.
<b>Suomenniemi</b>-päivillä kilpailuja, musiikkia ja tanssia
Suomenniemi epäilee Mikkeliä sopimusrikkomuksesta. 1.4.2015 22:03. Kuva: Anne Kokkonen. Kapealle ja mutkaiselle Kirkonkyläntielle osuu paljon vaaranpaikkoja. Kevyen liikenteen väylän ohella tielle toivotaan nopeusrajoituksia ja maansiirtoja ...
<b>Suomenniemi</b> epäilee Mikkeliä sopimusrikkomuksesta
Suomenniemi kuuluu nykyään Etelä-Savon maakuntaan. Kuva: Yle / Susanna Pekkarinen. Ennen Etelä-Karjalassa sijainnut Suomenniemen kunta liitettiin Mikkeliin vuoden 2013 alussa. Liitoksen myötä Suomenniemestä tuli osa Etelä-Savon maakuntaa.
Pienen kunnan jättipotti haihtui kuntaliitoksessa savuna ilmaan
Suomenniemi muuttui Mikkeliksi ja vaihtoi maakuntaa. Politiikka ja talous 06.02.2013 Aimo Vainio. Suomenniemi liittyi Mikkeliin vuoden vaihteessa. Kunta siirtyi historiaan myös tiellä numero 13, kun yrittäjä Janne Tuukkanen vaihtoi Suomenniemen ...
<b>Suomenniemi</b> muuttui Mikkeliksi ja vaihtoi maakuntaa
Photos from Suomenniemi
Hotels
Myllyranta Cottages Myllyranta Cottages
Myllylammentie 85
54800 Savitaipale
Kauppisen Lomamökit Kauppisen Lomamökit
Haukiniementie 545
52850 Halmeniemi
Kapiaisen Lomamökit Kapiaisen Lomamökit
Haapiontie 87
52850 Halmeniemi
Other places